SJ Basketligan Special tar över på BonnierHoops!

Succésatsningen BonnierHoops!, streetbasketplanen där basket och kultur delar planhalva, arrangeras i sommar för fjärde året på Kista Torg i Stockholm och expanderar också till Biskopsgården i Göteborg. BonnierHoops! streetballplaner håller öppet hela sommaren för basketspel, läsning i bokloungen, artistuppträdanden, skrivarverkstäder, poesiworkshops, dansworkshops och mycket mer.

SJ Basketligan special – en nationell basketliga för personer med intellektuella funktionsvariationer. Ligan startades 2015 för att ge dessa individer en möjlighet att satsa på idrott, träna och tävla som andra. Ligan består av 14 lag fördelat på 11 klubbar och det spelas två grundspelsomgångar och ett slutspel per säsong.

Onsdag 1 augusti, på Kista Torg i Stockholm och lördag 4 augusti i Biskopsgården i Göteborg intar SJ Basketligan Special planerna kl 11.00-21:00.

Det blir tävlingar och 3×3 turnering! Spelare/representanter från SJ Basketligan Special är på plats hela dagarna för att svara på frågor om verksamheten. Så ta chansen att testa på basket!

3×3 turneringen är ca kl 17:30-20:00. Anmälan sker på plats senast kl 17:00. Varje lag är 3-5 spelare. Om du inte har ett lag med dig på plats så hjälper vi till med det!

Välkomna!

Läs mer om BonnierHoops! https://www.bonnierforlagen.se/nyhetsrum/2018/06/15/bonnierhoops-4-den-unika-basket-och-kultursatsningen-nu-aven-i-goteborg-och-pa-bokmassan/

Relaterat