SJ Basketligan Special till förmån för Musikhjälpen!

SJ Basketligan Special kämpar för allas rätt att funka olika. Rätten till att funka olika är fundamentet i Basketligan Special, och nu vill spelare, ledare och klubbar i ligan kämpa för att fler ska ha samma möjlighet att vara precis som de är.

Under den 10-16 december samlar SJ Basketligan Special in pengar till förmån för årets Musikhjälp. Temat för i år är ”Allas rätt att funka olika” och  ligan hjälper till genom sin egna digitala insamlingsbössa: Basketligan Special – för allas rätt att funka olika.

SJ Basketligan Special har också en egen auktion till förmån för Musikhjälpen. Tillsammans med ligans huvudsponsor SJ auktioneras det ut ett VIP-paket till finalomgången i Stockholm 11-12 maj 2019. Den lyckliga vinnaren av auktionen får alltså komma till slutspelet i maj och i priset ingår resa, övernattning och middag för två personer. Försäljningsbeloppet går oavkortat till Musikhjälpen.

Nu uppmanar vi alla lag, spelare och klubbar att tillsammans delta i kampen för allas rätt att funka olika! Dela gärna vår insamlingsbössa och var med och bidra. Tack!

Länk till insamlingsbössan: ”Basketligan Special – för allas rätt att funka olika”

https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/sj-basketligan-special-for-allas-ratt-att-funka-olika

Länk till auktionen: ”VIP-paket till finalen i Basketligan Special!”

 https://www.tradera.com/item/340250/332617995/vip-paket-till-finalen-i-basketligan-special-

Relaterat